
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 带皮五花肉 ,切片
- 2 支 小葱 ,切段
- 20 克 姜 ,切片
- 20 克 蒜头 ,切片
- 2 支 干辣椒 ,切段
- 20 克 油
- 200 克 四川酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
- 5 克 糖
- 5 克 生抽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 493.5 kcal / 2063 kJ
- Protein
- 15.9 g
- Tuk
- 41.5 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Sodík
- 754.2 mg