Zařízení & příslušenství
酸菜炒肉
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
带皮五花肉 切片200 克
-
葱 切段2 支
-
姜 切片20 克
-
蒜头 切片20 克
-
干辣椒 切段2 支
-
油20 克
-
四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)200 克
-
糖5 克
-
生抽5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
754.2 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
2063 kJ /
493.5 kcal
Tuk
41.5 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
12.3 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína