酸菜炒肉

酸菜炒肉

4.8 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 带皮五花肉 切片
    200 克
  • 切段
    2 支
  • 切片
    20 克
  • 蒜头 切片
    20 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 20 克
  • 四川酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    200 克
  • 5 克
  • 生抽
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 754.2 mg
Protein 15.9 g
Kalorie 2063 kJ / 493.5 kcal
Tuk 41.5 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 16.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...