Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 120 g polpa de tomate
- 500 g água
-
1
cubo de caldo de carne
nebo 1 c. chá de caldo de carne caseiro - 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g chouriço de sangue cortado em pedaços
- 60 g massa tipo macarronete
- 500 g grão-de-bico cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 452 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Massa guisada com carne
45 min
Jardineira de carne
1h 5min
Rancho
24 Std.
Arroz de enchidos e feijão
35min
Guisado de porco com grão
1 godz. 45 min
Feijoada
1 Std. 10 Min
Arroz de marisco
45 min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30 min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Moelas
7h