Zařízení & příslušenství
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
200 g
Suroviny
-
pflanzliches Öl20 g
-
200 g rote Zwiebeln, in Spalten oder Scheiben (1 cm)braune Zwiebeln in Spalten oder Scheiben (1 cm)200 g
-
Wasser20 g
-
Salz2 Prisen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 200 g
Sodík
406 mg
Protein
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Peperoni und Zwiebeln anbraten
25min.
Zwiebeln anbraten
25min.
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min.
Zwiebeln andünsten (200 g)
20min.
Schalotten anbraten
25min.
Schalotten andünsten
20min.
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min.
Zwiebeln anbraten
25min.
Zwiebeln leicht anbraten
20min.
Zwiebeln andünsten
20min.
Béchamelsauce
15min.
Karamellsauce
1hod. 30min.