
Kompatibilní verze
Picknick: Kartoffelsalat, Dinkelbrot, Rucola-Tomaten-Dip, Zitronengugelhopf
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Butter weich, in Stücken (2 cm), etwas mehr zum Einfetten
- Weizenmehl zum Ausstreuen
Kartoffeln garen
- 700 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln klein, festkochend, ungeschält
Dinkel-Brotteig
- 500 g UrDinkelmehl, hell
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel Hefe
- 300 g Wasser
Zitronengugelhopf
- 250 g Zucker
-
1
TL Vanillezucker, selbst gemacht
nebo ½ TL Vanilleextrakt, natürlich - 1 Bio-Zitrone abgeschnittene Schale
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 370 g Weizenmehl
- 1 Päckchen Backpulver (15 g)
- 40 g Milch
Dressing für Kartoffelsalat
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 3 Stängel Petersilie Blättchen abgezupft
- 250 g Wasser
- 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste
- 35 g Essig
- 30 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
Rucola-Tomaten-Aufstrich
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 40 g Rucola
- ¼ - ½ TL Salz nach Belieben
- ¼ TL Cayennepfeffer
- 300 g Frischkäse
Fertigstellung Kartoffelsalat, Gugelhopf und Brot
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1559 kcal / 6523 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 76 g
- Sacharidy
- 179 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 39 g
- Sodík
- 1476 mg
Alternativní recepty
Pizzasauce
35min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1hod. 30min
Tomatencremesuppe
35min
Bolognese Sauce
3hod. 15min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1hod. 30min
Pizzateig
1hod.
Lasagne
2hod.
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2hod. 20min
Gemüsecremesuppe
45min
Kartoffelsalat Badische Art
6hod.
Pizza vier Jahreszeiten
1hod. 30min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min