Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 600 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Ofenlachs mit Kräuter-Pesto
50 menit
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Pizza vier Jahreszeiten
1j 30 menit
Stroganoff
45 Min
Coq au vin
2j
Lasagne
2j
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Pouletfrikassee mit Spargel
1j
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15 min
Crevettencurry
35 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1j