Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
350
g arroz agulha
nebo 350 g arroz carolino - 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 180 g cenoura cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 1000 g água
- 1 cubo de caldo de legumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1233.9 kJ / 294.9 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 30.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10 min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Arroz vaporizado
35 min
Arroz carolino com refogado de alho
40 min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 min
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 min
Arroz de frango
50 min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Carbonara de salsichas
40 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min