Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g azeite
- 600 g carne de vaca p/ guisar, cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 170 g cebola roxa cortada em fatias
- 150 g cenoura cortada em rodelas (1-2 cm aprox.)
- 70 g aipo cortado em rodelas (0,5-1 cm aprox.)
- 80 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- ¾ - 1 c. chá de paprika picante
- 600 g água
- 30 g concentrado de tomate
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne, esfarelado - 4 grãos de pimenta da Jamaica
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de tomilho
- ½ - 1 c. chá de açúcar
- ¼ - ¾ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de sal
- 250 g gnocchi
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2210.6 kJ / 528 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1138.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rancho
24 godz.
Arroz com carne e brócolos
50 min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1h 15 min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1h
Barriga de porco assada com pera e cebola
12h
Peixe cozido com batatas e molho de tomate
50 min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 Std. 30 Min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2u. 45min
Carne guisada desfiada com massa
6h 20min
Moelas
7h