Carne de vaca estufada com gnocchi

Carne de vaca estufada com gnocchi

4.7 149 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 doses

Suroviny

  • azeite
    70 g
  • carne de vaca p/ guisar cortada em pedaços (3 cm aprox.)
    600 g
  • cebola roxa cortada em fatias
    170 g
  • cenoura cortada em rodelas (1-2 cm aprox.)
    150 g
  • aipo cortado em rodelas (0,5-1 cm aprox.)
    70 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    80 g
  • água
    600 g
  • concentrado de tomate
    30 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • pimenta-da-Jamaica
    4 grãos de
  • folhas de louro
    2
  • tomilho
    1 c. chá de
  • paprika picante
    ¾ - 1 c. chá de
  • açúcar
    ½ - 1 c. chá de
  • pimenta preta
    ¼ - ¾ c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • gnocchi
    250 g
  • Salsa picada q.b. p/ guarnecer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1138.3 mg
Protein 29.5 g
Kalorie 2210.6 kJ / 528 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 30.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...