
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g azeite
- 600 g carne de vaca p/ guisar cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 170 g cebola roxa cortada em fatias
- 150 g cenoura cortada em rodelas (1-2 cm aprox.)
- 70 g aipo cortado em rodelas (0,5-1 cm aprox.)
- 80 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- ¾ - 1 c. chá de paprika picante
- 600 g água
- 30 g concentrado de tomate
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne esfarelado - 4 grãos de pimenta da Jamaica
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de tomilho
- ½ - 1 c. chá de açúcar
- ¼ - ¾ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de sal
- 250 g gnocchi
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 528 kcal / 2210.6 kJ
- Protein
- 29.5 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Sodík
- 1138.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1hod.
Frango de cebolada à angolana
30min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2hod. 45min
Arroz com carne e brócolos
50min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1hod. 15min
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1hod.
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1hod. 15min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1hod.
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8hod. 30min
Guisado de frango – na massa
3hod. 5min
Moelas
7hod.
Carne guisada desfiada com massa
6hod. 20min