Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 250 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear carne de vaca em tiras
15min
Saltear mistura de legumes
30 Min
Saltear frango em cubos
15min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 350 g de chalota
Žádné hodnocení
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear 200 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min