Zařízení & příslušenství
Saltear 350 g de chalota
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 dose
Suroviny
-
azeite10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
45 mg
Protein
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Refogados
12 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Saltear pimento vermelho com cebola
25min.
Saltear mistura de legumes
30min.
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min.
Saltear 200 g de pimento
20min.
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min.
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10min.
Refogar 250 g de chalota
25min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min.
Saltear 200 g de cebola e alho
20min.
Refogar 200-300 g de cebola
20min.
Saltear 300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.