Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 350 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear 200 g de cebola
20min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min
Refogar 200 g de cebola
25min
Saltear 300 g de cebola
20min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear mistura de legumes
30min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min