Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 350 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear bacon com frango em tiras
15 Min
Saltear frango em cubos
15 Min
Saltear carne de vaca em tiras
15 Min
Saltear carne de peru em tiras
15 Min
Saltear frango em tiras
15 Min
Saltear carne de peru em cubos
15 Min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 300 g de cebola
Žádné hodnocení
Saltear 250 g de chalota
20min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 200 g de cebola
20min