
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
- 40 g garlic cloves
- 100 g vegetable oil
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 10 g sugar
- oil for greasing
- 250 g white rice flour
- 30 g tapioca starch
- 1850 g water
- 1 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 109 kcal / 454 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Yam Rice
45 min
Authentic Meat Floss
1 h 40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 h 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 h
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Homemade Soy Milk
35 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Homemade Pandan Kaya
55 min