Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
- 40 g garlic cloves
- 100 g vegetable oil
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 10 g sugar
- oil, for greasing
- 250 g white rice flour
- 30 g tapioca starch
- 1850 g water
- 1 tsp salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Tapioca Kuih
50 min