Zařízení & příslušenství
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
20 portion
Suroviny
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
1 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Favourites
28 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Porridge With Century Egg
30min.
Homemade Fish Ball Soup
2hod.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Sesame Crème
10min.
Hakka Yam Abacus
20min.
Homemade Soy Milk
35min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1hod. 20min.
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Dried Shrimp Sambal
55min.
Chicken porridge with century egg
30min.