Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2200 g water
- 400 g pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)
- 500 g white radish, cut into slices (2 cm)
- 100 g yellow onions, cut into wedges
- 1 piece dried cuttlefish, cut into strips (2 cm)
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 154 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 min
Chai Buey
1h 45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Yam Rice
45 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min