
Zařízení & příslušenství
White Radish Pork Rib Soup
Příprava 5min
Celkový 3hod.
5 portions
Suroviny
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radish cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
141 kcal /
590 kJ
Protein
17 g
Tuk
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
154 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recept
Mezinárodní
Mezinárodní