Zařízení & příslušenství
Teochew Seafood Porridge
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
long grain white rice rinsed120 g
-
sesame oil dark (roasted)2 tsp
-
salt2 tsp
-
fish fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
squid rings150 g
-
whole prawns deshelled200 - 250 g
-
fish sauce1 tbsp
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
fish balls (total 150 g)10
-
Tianjin pickled cabbage (tung choy)20 g
-
water1500 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian All-in-One
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken Porridge
35 min