![Teochew Seafood Porridge Teochew Seafood Porridge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/314CD280-ECC1-4697-96B1-AEDFEF40B397/Derivates/426094E3-6027-4D98-A217-8BC76F566B48.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g long grain white rice, rinsed
- 2 tsp sesame oil, dark (roasted)
- 2 tsp salt
- 150 g fish fillets, cut in slices (1 cm)
- 150 g squid rings
- 200 - 250 g whole prawns, deshelled
- 1 tbsp fish sauce
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 10 fish balls (total 150 g)
- 20 g Tianjin pickled cabbage (tung choy)
- 1500 g water
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1hod. 25min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Macaroni ABC Soup
55min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge
1h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min