Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min.
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pineapple Tarts
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Shallot Oil
25 Min
Mantou buns
1h 30min