Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1h 45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sesame Crème
10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Shallot Oil
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.