Zařízení & příslušenství
Authentic Meat Floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
1 jar
Suroviny
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 jar
Protein
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Sesame Crème
10min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.