Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork loin, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cooking oil
- 40 g light soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 3051 kJ / 730 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Homemade Pandan Kaya
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Sesame Crème
10min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min