Zařízení & příslušenství
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 portion
Suroviny
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2 g
Kalorie
1167 kJ /
279 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
56 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Favourites
28 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Sesame Crème
10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min