![Teochew Yam paste with gingko (Onee) Teochew Yam paste with gingko (Onee)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D93BDCEE-A913-4230-B64C-CC496E7A96AA/Derivates/FF9D15E3-D871-4265-85E9-816E398B393A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g taro (yam), peeled and cut in chunks
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed (see tips)
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g vegetable oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45 Min
Hakka Yam Abacus
20min
Rice Wine Chicken
30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Sesame Crème
10min
White Radish Pork Rib Soup
3h