
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g chicken breast fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm)
- 10 g light soy sauce
- 1 - 2 tsp sesame oil dark (roasted)
- 200 g long grain white rice rinsed and drained
- 1600 g water
- 2 century eggs washed (see tips)
- 2 salted eggs cooked, shell removed and cut in cubes
- 2 tsp chicken stock powder homemade or store-bought
- 2 tsp salt
- 1 pinch white pepper powder
- 10 g fresh ginger finely shredded
- 2 sprigs fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
- 2 sprigs spring onions finely chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 233 kcal / 973 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Shallot Oil
25 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min