Zařízení & příslušenství
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
Příprava 5min.
Celkový 30min.
5 portions
Suroviny
-
cooking oil10 g
-
prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels500 g
-
garlic cloves5
-
salted egg yolks rinsed4
-
butter softened at room temperature50 g
-
curry leaves leaves only2 sprigs
-
red bird's eye chillies (chilli padi) sliced3 - 5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
360 mg
Protein
23 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
High Temp. Asian Cooking
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Char Kway Teow
15min.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min.
Crispy Ikan Bilis
40min.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1hod. 25min.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min.
Chicken porridge with century egg
30min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min.
Braised Yee Mee
30min.
Sambal Petai Prawns
20min.
Fried Beehoon
20min.
Chicken Porridge
35min.