Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g cooking oil
- 500 g prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels
- 5 garlic cloves
- 4 salted egg yolks, rinsed
- 50 g butter, softened at room temperature
- 2 sprigs curry leaves, leaves only
- 3 - 5 red bird's eye chillies (chilli padi), sliced
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp salt
- ½ tsp white pepper powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 360 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Sambal Belacan
10 Min
Shallot Oil
25 min
Sambal Petai Prawns
20min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Chicken Porridge
1h 10 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 min