Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů červeného vinného octa
- 20 gramů worcesterské omáčky
- ½ čajové lžičky sušeného drceného chilli (volitelně)
- 25 gramů třtinového cukru
- 300 gramů pomerančového džusu
- 100 gramů rozinek
- 30 gramů dijonské hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 láhev
- Kalorie
- 2585 kJ / 617 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 130 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney z červené cibule
1h 10min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1h 15min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Barbecue whisky omáčka
20 Min
Baleárská omáčka
15 Min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Hovězí mini tartar
10 Min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Tatarský biftek
5 Min