Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů červeného vinného octa
- 20 gramů worcesterské omáčky
- ½ čajové lžičky sušeného drceného chilli (volitelně)
- 25 gramů třtinového cukru
- 300 gramů pomerančového džusu
- 100 gramů rozinek
- 30 gramů dijonské hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 láhev
- Kalorie
- 2585 kJ / 617 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 130 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1h
Baleárská omáčka
15min
Holandská omáčka
15min
Béarnská omáčka
20min
Holandská omáčka
15min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6 Std. 20 Min
Hovězí Stroganoff
1h
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1 godz. 30 min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 godz. 30 min
Chutney z červené cibule
1h 10min