Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů červeného vinného octa
- 20 gramů worcesterské omáčky
- ½ čajové lžičky sušeného drceného chilli (volitelně)
- 25 gramů třtinového cukru
- 300 gramů pomerančového džusu
- 100 gramů rozinek
- 30 gramů dijonské hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 láhev
- Kalorie
- 2585 kJ / 617 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 130 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 godz.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 Min
Hovězí Stroganoff
1 Std.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 Std. 15 Min
Baleárská omáčka
15 Min
Béarnská omáčka
20min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 min
Šunková rolka
20min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 Std. 15 Min
Holandská omáčka
15 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2u. 20min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15 Min