Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou

Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou

4.7 35 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí

Suroviny

  • 300 gramů hladká mouka plus navíc na vysypání formy
  • 100 gramů másla změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
  • 1 vejce
  • 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
  • 250 gramů krystalového cukru
  • 1 pomeranč nejlépe bio, jen oloupaná kůra (bez bílé části)
  • 500 gramů ricotty
  • 20 gramů pomerančového likéru
  • 1 polévková lžíce moučkového cukru (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 11.4 g
Kalorie 2054 kJ / 491 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 67.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...