Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
TM5 TM6

Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou

4.7 (27 hodnocení)

Suroviny

  • 300 gramů hladké mouky, plus navíc na vysypání formy
  • 100 gramů másla, změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
  • 1 vejce
  • 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
  • 250 gramů krystalového cukru
  • 1 pomeranč, nejlépe bio, jen oloupaná kůra (bez bílé části)
  • 500 gramů ricotty
  • 20 gramů pomerančového likéru
  • 1 polévková lžíce moučkového cukru (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2054 kJ / 491 kcal
Protein
11.4 g
Sacharidy
67.3 g
Tuk
19.6 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty