Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 500 g Weissmehl
- 15 g feinkörniges Salz
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- 30 g Koriander
- 30 g Pfefferminze, frisch
- 30 g Petersilie, flachblättrig
Fleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Koriander
- 30 g Pfefferminze, frisch
- 30 g Petersilie, flachblättrig
- 50 g gelbe Peperoni, in Stücken
- 50 g rote Peperoni, in Stücken
- 300 g Rindshackfleisch
- 2 Prisen feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, nach Belieben
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
Zusammenstellung
- Olivenöl, zum Frittieren, und etwas mehr für die Finger
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3sa
Mini-Plumcake mit Jogurt
40 min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3sa
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Scharfe Truten-Kebabs
1j
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 menit
Focaccia mit Cherrytomaten
2j
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Linguine mit Riesencrevetten
30 min
Pilaw-Reis
40 min
Mango-Joghurt-Glace
12 Std.
Trenette mit Pesto
45 Min