Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Essig
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Minze, getrocknet (volitelně)
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Pizzasauce
35 Min
Pilaw-Reis
40 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Fleischpasteten
3sa
Schoggi-Soufflé
40 Min
Waldpilz-Cremesuppe
25 Min
Vollkorn-Fladenbrot
2sa 30 dk
Trenette mit Pesto
45 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min