Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Essig
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Minze, getrocknet (volitelně)
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Minze-Ayran
5min
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3h
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Klassische Lasagne
2h
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Zitronenpoulet
50min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Konditorcreme
15min
Schwarzwäldertorte
2h 30min
Bananen-Schichtdessert
15min