![Randenrisotto mit Saltimbocca Randenrisotto mit Saltimbocca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1552A859-FFC7-4448-9604-163A3F326F93/Derivates/d7d82b41-934f-4038-ac35-40fd1a3fbb7e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 80 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 190 g Randen, roh, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 100 g Rotwein
- 400 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Saltimbocca
- 8 Kalbsplätzli (z.B. Nuss, je ca. 50 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Salbei (ca. 20 g), 8 Blätter abgezupft
- 4 Rohschinken in Tranchen (ca. 50 g), halbiert
- 2 EL Bratbutter
Fertig stellen
- 200 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2771 kJ / 664 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Randen-Suppe
45min
Munder Safranrisotto
45min
Rhabarberwähe
55 Min
Kürbisrisotto
35min
Risotto milanese
30 Min
Älpler Magronen
45min
Bündner-Spätzli
45min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Gemüsetatar
25 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min