
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Sbrinz in Stücken (2 cm)
- 500 g gelbe Peperoni entkernt, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 100 g Weisswein
- 700 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1 Briefchen Safranpulver
- ¾ TL Salz
- 1 EL Olivenöl
- 250 g Cherry-Tomaten mit Rispen
- ½ TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 509 kcal / 2138 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 69 g
Alternativní recepty
Gemüsewähe
1hod.
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Risotto Cinque P
30min
Risotto milanese
30min
Älpler Magronen
45min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Spätzli mit Wirz & Schinken
35min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Kartoffelstock nature
55min