Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Sbrinz, in Stücken (2 cm)
- 500 g gelbe Peperoni, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 100 g Weisswein
- 700 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 1 Briefchen Safranpulver
- ¾ TL Salz
- 1 EL Olivenöl
- 250 g Cherry-Tomaten mit Rispen
- ½ TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2138 kJ / 509 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Gemüsewähe
1h
Risotto Cinque P
30min
Älpler Magronen
45 min
Bündner Gerstensuppe
1u. 15min
Älpler Magronen
45 min
Bündner-Spätzli
45 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Lauch-Käsewähe
1 Std. 5 Min
Kartoffelstock nature
55 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min