
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzoccheri
- 150 g Bündner Bergkäse
- 200 g Buchweizen
- 150 g Weissmehl
- 150 g Milch
- 2 Eier
- 1 TL Salz und 2 EL für das Garwasser
- 3000 g Wasser
- 1 EL Rapsöl
- 150 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (1 cm)
Gemüse
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 150 g Wirz in Stücken (3 cm)
- 6 Blättchen frischer Salbei
- 80 g Bratspeck, in Tranchen in Stücken (3 cm)
- 50 g Butter
- ¼ TL Salz nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer nach Belieben
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 100 g Blattspinat, frisch
- 80 g Vollrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 871 kcal / 3643 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 74 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Rhabarberwähe
55min
Älpler Magronen
45min
Bündner-Spätzli
45min
Bündner Capuns
35min
Bündner Maluns
45min
Käse-Spätzli
1hod. 10min
Zwiebel-Käsewähe
1hod. 15min
Berner Rösti
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Munder Safranrisotto
45min