![Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52825ac7-bb9c-4ea5-97f6-8fbdc05f2d81/Derivates/62a167dc-2980-44a3-b553-ba9fd8c4ebb1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzoccheri
- 150 g Bündner Bergkäse
- 200 g Buchweizen
- 150 g Weissmehl
- 150 g Milch
- 2 Eier
- 1 TL Salz, und 2 EL für das Garwasser
- 3000 g Wasser
- 1 EL Rapsöl
- 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
Gemüse
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Wirz, in Stücken (3 cm)
- 6 Blättchen frischer Salbei
- 80 g Bratspeck, in Tranchen, in Stücken (3 cm)
- 50 g Butter
- ¼ TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 100 g Blattspinat, frisch
- 80 g Vollrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3643 kJ / 871 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Knöpfli
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Älplermagronen
30 min
Bündner-Spätzli
45 Min
Bündner Maluns
45 Min
Rhabarberwähe
55 Min
Aprikosenwähe
1 Std. 10 Min
Bündner Capuns
35 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Berner Rösti
40 Min