Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chili, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 30 g pflanzliches Öl
- 2 Peperoni, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rindshackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenpurée
- 1 Dose geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (400 g)
- 2 Dosen Kidneybohnen, aus der Dose (à 400 g), abgetropft
- 1 Dose Zuckermais, aus der Dose (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Fleischbouillonextrakt - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 6 TL Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 11.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Spaghetti Bolognese
40 min
Bolognese Sauce
3h 15min
Guacamole
5 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 menit
Lasagne
2j
Gemüsecremesuppe
45 Min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Risotto Bolognese
45 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1j
Hamburger mit Coleslaw
40 min