Chili con carne

Chili con carne

4.2 122 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • Chili, frisch halbiert, entkernt
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    2
  • pflanzliches Öl
    30 g
  • Peperoni, gemischt (350 g), geviertelt
    2
  • Rindshackfleisch
    400 g
  • Rotwein
    100 g
  • Wasser
    50 g
  • Tomatenpurée
    50 g
  • geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose (400 g)
    1 Dose
  • Kidneybohnen, aus der Dose abgetropft
    400 g
  • Zuckermais, aus der Dose (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
    1 Dose
  • Lorbeerblätter, frisch
    2
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Fleischbouillonextrakt
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    1 - 2 Prise
  • Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
    6 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 18 g
Kalorie 1523.2 kJ / 364.1 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 26.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...