
Kompatibilní verze
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hollandaise
- 200 g Butter in Stücken
- 50 g Gemüsefond
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
Filetsteaks und Knusper-Kartoffel-Püree
- 4 Rinderfiletsteaks (à 150 g)
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (2 cm)
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 280 g Milch
- 4 Scheiben Toastbrot in Würfeln (1 cm)
- 5 EL Bratbutter
- 70 g Butter in Stücken
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen (z.B. Sansibar Pfeffer)
Pfeffersauce und Fertigstellung
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 2 - 3 TL grüner Pfeffer, eingelegt abgetropft
- 150 g Rahm
- ½ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen (z.B. Sansibar Pfeffer)
- 2 EL Apfelessig
- 1 Portion braune Bratensauce (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. Knorr Sauce pur - Bratensauce
- 1 Bund Schnittlauch, frisch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1339 kcal / 5608 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 104 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Grüne Pfeffersauce
20min
Bolognese Sauce
3hod. 15min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2hod. 15min
Coq au vin
2hod.
Krustenbraten mit Malzsauce
2hod. 40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2hod. 20min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1hod. 45min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Senfsauce
5min