Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 250 g Dinkel-Vollkornmehl
- 200 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Haselnüsse
Formen
- 1 EL Halbweissmehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 966.1 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Walliser Roggenbrot
10j
Landbrot Backhausart
2óra
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Knäckebrot
1h
Dinkel-Knäckebrot
2óra
Varoma-Brötli
2h 15 min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Leinsamenbrot
1óra 30p
Gemüsewähe
25 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1óra 30p
Energieriegel aus Getreide und getrockneten Früchten
2 Std. 30 Min
UrDinkel Brot
11 Std.