Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 250 g Dinkel-Vollkornmehl
- 200 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Haselnüsse
Formen
- 1 EL Halbweissmehl
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Rotweinbrot mit Nüssen
15 Std. 30 Min
Müeslibrötli
2h
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2h
Walliser Roggenbrot
10 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2klst 25 min
UrDinkel Brot
11h
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Berner Zopf
1 godz. 45 min