Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 250 g Dinkel-Vollkornmehl
- 200 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Haselnüsse
Formen
- 1 EL Halbweissmehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 966.1 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Leinsamenbrot
1h 30min
Landbrot Backhausart
2h
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Knäckebrot
1h
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Varoma-Brötli
2 godz. 15 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Früchte-Nussbrötli
3h 5min
Karotten-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
UrDinkel Brot
11 godz.
Berner Zopf
1 godz. 45 min