
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Bratbutter
- 500 g Rindsvoressen (Rindsschulter), in Würfeln (3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Paprika edelsüss
- 15 g Tomatenpüree
- 200 g Rotwein, trocken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 400 g Wasser
- 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Kartoffeln, festkochend geschält, In Würfeln (1 cm)
- 2 gelbe Peperoni (Spitzpeperoni oder Lange Peperoni), in Ringen (3 mm)
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 359 kcal / 1506 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 21.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1hod. 30min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Lauch dünsten (200 g)
20min
Schlagrahm
10min
Bolognese Sauce
3hod. 15min
Lasagne
2hod.
Reis, gekocht
25min
Spaghetti Bolognese
40min
Kartoffelsuppe
1hod.
Chili con carne
40min
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Gemüsesuppe
25min