Gulasch

Gulasch

4.3 171 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Bratbutter
    30 g
  • Rindsvoressen (Rindsschulter), in Würfeln (3 cm)
    500 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Paprika rosenscharf
    1 ½ TL
  • Paprika edelsüss
    1 TL
  • Tomatenpüree
    15 g
  • Rotwein, trocken
    200 g
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • Wasser
    400 g
  • Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Kartoffeln, festkochend geschält, In Würfeln (1 cm)
    400 g
  • gelbe Peperoni (Spitzpeperoni oder Lange Peperoni), in Ringen (3 mm)
    2
  • Salz
    ¼ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 29 g
Kalorie 1506 kJ / 359 kcal
Tuk 13 g
Sacharidy 21.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...