Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Bratbutter
- 500 g Rindsvoressen (Rindsschulter), in Würfeln (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 ½ TL Paprika rosenscharf
- 15 g Tomatenpüree
- 200 g Rotwein, trocken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 400 g Wasser
- 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, In Würfeln (1 cm)
- 2 gelbe Peperoni (Spitzpeperoni oder Lange Peperoni), in Ringen (3 mm)
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1506 kJ / 359 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Gemüsesuppe
25 menit
Kaiserschmarrn
35min
Bolognese Sauce
3sa 15 dk
Pizzateig
1j
Lasagne
2 Std.
Spaghetti Bolognese
40min
Chili con carne
40min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min
Schlagrahm
10 min