Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Bratbutter
- 500 g Rindsvoressen (Rindsschulter), in Würfeln (3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Paprika edelsüss
- 15 g Tomatenpüree
- 200 g Rotwein, trocken
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 400 g Wasser
- 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, In Würfeln (1 cm)
- 2 gelbe Peperoni (Spitzpeperoni oder Lange Peperoni), in Ringen (3 mm)
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1506 kJ / 359 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbissuppe
35 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Apfelkuchen
1 Std.
Bolognese Sauce
3h 15 min
Reis, gekocht
25 min
Kartoffelsuppe
1 Std.
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Chili con carne
40 min
Gemüsesuppe
25 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Spaghetti Bolognese
40 min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min