Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 150 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 100 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpüree
- 100 g Rotwein
- 500 g Rindshackfleisch
- 800 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Gulasch
3 Std.
Guacamole
5min
Chili con carne
40min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Fruchtglace
5min
Spaghetti Bolognese
40min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Ghackets mit Hörnli
30min
Rindsvoressen
1h 50min