Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g rote Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 100 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 150 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 30 g Tomatenpüree
- 100 g Rotwein
- 500 g Rindshackfleisch
- 800 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 50 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Kartoffelgratin
1 godz. 10 min
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Spaghetti Bolognese
40min
Chili con carne
40min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Gulasch
3 Std.
Rindsvoressen
1h 50 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 godz. 30 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min
Hamburger mit Coleslaw
40min