Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 150 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 100 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenpüree
- 100 g Rotwein
- 500 g Rindshackfleisch
- 800 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min
Spaghetti Bolognese
40 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1j 30 menit
Gulasch
3sa
Rindsvoressen
1h 50min
Lasagne
2j
Chili con carne
40 min
Klassische Lasagne
2j
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1j 30 menit
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1j
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min