Kompatibilní verze
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g di barbabietola, cotta a fette sottili (2 mm)
- 40 g di succo d'arancia, spremuto fresco e filtrato
- 10 g di aceto di mele
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 medaglioni di nasello (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ di cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca, lavata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Spumone al caffè
15min
Curry di pesce kerala
30 min
Insalata di lenticchie
30 min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Couscous di cavolfiore
Keine Bewertungen
Pane integrale in cassetta
4h
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Pollo in salsa di mandorle e uova
45min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1u.
Pane integrale al vapore
2h
Integratore per le difese immunitarie
5min