Kompatibilní verze
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g di barbabietola, cotta a fette sottili (2 mm)
- 40 g di succo d'arancia, spremuto fresco e filtrato
- 10 g di aceto di mele
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 medaglioni di nasello (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ di cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca, lavata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato leggero alla frutta
10min
Crema al caffè
15 min
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35min
Gelato alla frutta
5 Min
Pollo con asparagi e riso
45min
Vin brûlé bianco
20min
Zuppa di zucca
35min
Vermicelles
3h 15min
Composta di mele
20min
Zuppa di zucca
35min
Bevanda disintossicante per la pelle
Žádné hodnocení
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min