Kompatibilní verze
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g di barbabietola, cotta a fette sottili (2 mm)
- 40 g di succo d'arancia, spremuto fresco e filtrato
- 10 g di aceto di mele
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 medaglioni di nasello (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ di cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca, lavata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffin al cioccolato e noci
30min
Insalata di barbabietola con rafano
10 min
Verdure all'orientale
10 min
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Pizza con la zucca
1óra
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Brak ocen
Sorbetto al gusto piña colada
30min
Salmone con asparagi e grano
40 min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min