Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Greek-style yoghurt
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 900 g full cream milk (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 250 g water
- 30 g lemon juice (see Tips)
Honey walnuts
- 75 g walnuts
- 150 g honey
- 1 pinch ground cinnamon
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1161.4 kJ / 276.5 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 69.6 mg
Alternativní recepty
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Custard (TM6)
15min
Pot-set plain yoghurt
12h
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Berry curd
15min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 Std.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min