Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Syrup
- 600 g water
- 800 g white sugar
- ½ tsp cream of tartar
- 3 cm fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 slices lemon, (5 mm thick)
- 3 cinnamon quills
Dough
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g baking powder
- 1 pinch salt
- 60 g butter, cut into pieces
- 2 eggs
- 250 g full cream milk
- 1500 g vegetable oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 400.3 mg
Alternativní recepty
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Malva Pudding
55 min
Koeksisters
3 Std. 5 Min
Bunny Chow with Durban Curry
3h
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Tin Can Mealie Bread
25 Min
Milk tart
3h
Malva pudding
50 Min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Mealie bread
55 min
Milk Tart
8 Std. 45 Min