Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vegetable oil
- 300 g brown onions, cut into wedges
- 30 g unsalted butter
- 300 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 30 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 2855 kJ / 679.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 52.7 g
- Nasycený tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 2071.9 mg
Alternativní recepty
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Crème caramels
7h 45min
Moroccan bundt
1 godz. 20 min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Custard (TM6)
15min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Mushroom sauce
20min
Béchamel sauce (TM6 )
15min