Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus Pavlova
- 300 gramů krupicového cukru
- 6 bílků z velkých vajec
- 1 špetka vinného kamene
- 2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 1 čajová lžička vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička kakaového prášku, přesátého
Ozdobení a sestavení
- 400 gramů smetany ke šlehání, 40 % tuku, chlazené
- 200 gramů malin
- čokoládové hobliny
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1390 kJ / 332 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 19.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marcipánovo-makové cupcaky
2 godz. 20 min
Pralinky se slaným karamelem
2h 15min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6 godz.
Karamelový bahnový dip pro příšery
15min
Čokoládový dort se slaným karamelem
2 godz. 40 min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13 Std.
Malinové makronky
26h
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45 min
Odpalované těsto
50 min
Karamelová omáčka
1 godz. 30 min
Mini Pavlova
1 godz. 45 min
Piškotový korpus
1 Std. 50 Min