![Tatarák po francouzsku Tatarák po francouzsku](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57ebe121-ced7-4de8-9ddf-7a9c66d4a0b8/Derivates/eaa73eba-ed35-4702-84f8-bdc99b8faf84.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 分钟
Béarnská omáčka
20 Min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 Std. 30 Min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Žádné hodnocení
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 Std. 30 Min
Hovězí mini tartar
10 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min
Sicilský krevetový salát
40 Min
Tatarský biftek
5 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min