Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Hovězí mini tartar
10 min
Steak s rukolovým salátem
35 min
Barbecue whisky omáčka
20 Min
Hovězí Stroganoff
1h
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Slávky alla Medoc
50 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Tatarský biftek
5 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25min