Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Pesto s mákem a chilli
10 min
Marinované krevety
1h 10min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1hod. 20min
Hovězí mini tartar
10 min
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35 Min
Béarnská omáčka
20min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min
Tatarský biftek
5 min