Zařízení & příslušenství
Tatarák po francouzsku
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hovězí svíčkové
-
40 gramů cibule na kusy (2 cm)
-
40 gramů nakládaných okurek
-
40 gramů dijonské hořčice
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
100 gramů majonézy
-
sůl podle chuti
-
mletý černý pepř podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
23 g
Kalorie
1434.2 kJ /
341.5 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baleárská omáčka
15min.
Tatarský biftek
5min.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1hod. 40min.
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min.
Vaječný likér se šafránem
2hod. 25min.
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min.
Guacamole s kaviárem
10min.
Holandská omáčka
15min.