Zařízení & příslušenství
Tatarák po francouzsku
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů hovězí svíčkové
-
40 gramů cibule na kusy (2 cm)
-
40 gramů nakládaných okurek
-
40 gramů dijonské hořčice
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
100 gramů majonézy
-
sůl podle chuti
-
mletý černý pepř podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
23 g
Kalorie
1434.2 kJ /
341.5 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sýrové fondue s bagetou
25min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Tatarský biftek
5min.
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1hod.
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8hod. 30min.
Slávky alla Medoc
50min.
Hovězí mini tartar
10min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Polévka Tom Yum
15min.