Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1434.2 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Béarnská omáčka
20 Min
Steaková omáčka
25 Min
Sicilský krevetový salát
40min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Chřestový salát s mangem
35min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1 Std. 30 Min
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min
Polévka Tom Yum
15 Min
Tatarský biftek
5 Min