
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězí svíčkové
- 40 gramů cibule na kusy (2 cm)
- 40 gramů nakládaných okurek
- 40 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 100 gramů majonézy
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 341.5 kcal / 1434.2 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 26.2 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 h 25 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 h
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 h
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 h
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
No ratings
Thajská polévka s krevetami
30 min
Toskánské crostini
30 min
Guacamole s kaviárem
10 min
Tatarský biftek
5 min