Zařízení & příslušenství
花生麥仔煎
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 塊
Suroviny
花生糖粉
-
花生粉 (市售或自製)40 克
-
細砂糖40 克
麵糊
-
奶油 室溫軟化30 克
-
中筋麵粉300 克
-
牛奶350 克
-
冰糖粉50 克
-
蛋3 顆
-
泡打粉 (約10克)2 茶匙
-
香菜 切碎15 克
-
油 少許 (煎餅用)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
101.6 mg
Protein
19.9 g
Kalorie
2427.6 kJ /
580.8 kcal
Tuk
17.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
200.2 g
Sacharidy
874.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
懷舊點心
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan