Zařízení & příslušenství
涼拌雞絲
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
紅蘿蔔 切絲80 克
-
白蘿蔔 切絲80 克
-
鹽2 茶匙
-
米醋2 大匙
-
糖3 大匙
-
水800 克
-
去皮雞胸肉 (約170克)1 塊
-
無鹽烤花生30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 條
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露4 大匙
-
美生菜 切絲,洗淨瀝乾120 克
-
新鮮九層塔15 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Sodík
1282.3 mg
Protein
52.8 g
Kalorie
2306.1 kJ /
551.7 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
96.6 g
Sacharidy
54.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日清爽大集合
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
清爽料理吃一夏
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan