涼拌雞絲

涼拌雞絲

2.5 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

  • 紅蘿蔔 切絲
    80 克
  • 白蘿蔔 切絲
    80 克
  • 2 茶匙
  • 米醋
    2 大匙
  • 3 大匙
  • 800 克
  • 去皮雞胸肉 (約170克)
    1 塊
  • 無鹽烤花生
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切碎
    1 條
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    4 大匙
  • 美生菜 切絲,洗淨瀝乾
    120 克
  • 新鮮九層塔
    15 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 人份

Sodík 1282.3 mg
Protein 52.8 g
Kalorie 2306.1 kJ / 551.7 kcal
Tuk 14.7 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 96.6 g
Sacharidy 54.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...