Zařízení & příslušenství
清炒花椰菜佐和風芝麻醬
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
白芝麻45 克
-
醬油30 克
-
味醂30 克
-
米醋30 克
-
水50 克
-
蒜頭20 克
-
油5 克
-
綠花椰菜 切小朵280 克
-
玉米筍 切段(約2公分)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.3 g
Kalorie
582.6 kJ /
139.3 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan