Zařízení & příslušenství
杏仁酥餅
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
12 片
Suroviny
-
泡打粉2 茶匙
-
杏仁粉100 克
-
低筋麵粉120 克
-
奶油 切塊,室溫軟化100 克
-
冰糖粉60 克
-
蛋2 顆
-
杏仁片30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
3.2 g
Kalorie
709.5 kJ /
169.7 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
1.455 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan