堅果乳酪全麥麵包

堅果乳酪全麥麵包

5.0 13 rating
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 5min.
3 個

Suroviny

  • 橄欖油 少許,多備一點刷油用
  • 160 克
  • 蜂蜜
    10 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    250 克
  • 全麥麵粉 多備一些撒粉用
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 奶油乳酪
    30 克
  • 綜合堅果 (如:杏仁果、核桃等)
    50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 22.256 g
Kalorie 2898 kJ / 692 kcal
Tuk 32.57 g
Vláknina 4.211 g
Sacharidy 77.793 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...