Brioche de whisky e natas

Brioche de whisky e natas

3.9 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
12 doses

Suroviny

  • açúcar
    70 g
  • laranja (casca, só a parte laranja)
    1
  • leite mais q.b. p/ pincelar
    160 g
  • fermento de padeiro fresco esfarelado
    15 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • ovo
    1
  • manteiga cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    80 g
  • Baileys®
    70 g
  • sal
    1 pitada de
  • pepitas de chocolate preto
    50 g
  • água
    250 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    20 g
  • Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 27.2 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 1205.7 kJ / 288.2 kcal
Tuk 9.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 42.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...