
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre doux détaillé en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La garniture
- 50 g de beurre mou
- 75 g de sucre en poudre
- 75 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 552 kcal / 2308 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cornes de gazelle
1hod.
Gâteau de rêve danois
1hod.
Pain de Gênes
1hod.
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Tartelette orange-pistache
1hod.
Clafoutis exotique aux abricots secs
1hod. 45min
Tarte à la noix de coco
1hod.
Délice chocolat-coco
1hod. 30min
Gâteau de Santiago
35min
Gâteau de semoule à l'orange
6hod. 45min
Cake orange-pavot
1hod. 15min
Cake weekend épicé à l'orange
55min