Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de jus de mangue
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 60 g de cassonade
La semoule coco-cardamome
- 500 g de lait de coco
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 40 g de cassonade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 godz. 30 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Tiramisu noix de coco et gingembre
12h 20min
Cheesecake à la framboise
3 godz. 30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Crème caramel au tofu soyeux
2 godz. 25 min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min