Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée de mangue
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 250 g de jus de mangue
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 60 g de cassonade
La semoule coco-cardamome
- 500 g de lait de coco
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 40 g de semoule de blé dur fine
- 40 g de cassonade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Lassi à la pêche
15min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Blanc-manger coco-citron vert
3 godz. 15 min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 godz. 30 min