Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de sucre en poudre
- 270 g d'eau
- 6 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 500 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 700 g de raisin noir, les grains coupés en deux et épépinés
- 1 c. à café de graines d'anis vert
- 300 g de raisins noirs, les grains coupés en deux et épépinés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal / 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 9 g / 9 g
- Sacharidy
- 93 g / 93 g
- Tuk
- 13 g / 13 g
- Vláknina
- 5 g / 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Sésame finement moulu (160-200 g)
5min
Pizza blanche à la ligurienne
1 Std. 45 Min
Jalousie aux pommes
1sa 25 dk
Pizza à la chicorée et jambon
1h
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Smacafam
55min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1 Std. 20 Min
Pain ciabatta
3h 45min
Flammekueche
1sa 25 dk