Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1030 克 水
-
300
克 菜心 ,去皮,切片(厚約0.5公分)
nebo 300 克 綠色花椰菜 (只取莖),削去外皮,切片 - 500 克 冰塊水
- 20 克 蒜頭
- 40 克 糖
- 40 克 白醋
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切片
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 208.2 kJ / 49.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 39 mg