涼拌菜心

涼拌菜心

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 1030 克
  • 菜心 去皮,切片(厚約0.5公分)
    300 克
    300 克 綠色花椰菜, (只取莖),削去外皮,切片
  • 冰塊水
    500 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 40 克
  • 白醋
    40 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    1 枝

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 39 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 208.2 kJ / 49.8 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...