Zařízení & příslušenství
涼拌菜心
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
水1030 克
-
300 克 綠色花椰菜, (只取莖),削去外皮,切片菜心 去皮,切片(厚約0.5公分)300 克
-
冰塊水500 克
-
蒜頭20 克
-
糖40 克
-
白醋40 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
39 mg
Protein
1.3 g
Kalorie
208.2 kJ /
49.8 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日開胃菜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan