Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- 100 g Kletzen
- 300 g Wasser
Fülle und Fertigstellung
- 15 g Butter
- 5 g Weizenmehl, glatt
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Zimt, gemahlen
- 1 Prise Nelkenpulver
- 1 Msp. Zitronenschale
- 4 Perlhuhnbrüste (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 - 8 Scheiben Rohschinken
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Zitronenmelisse, gehackt
- 15 g Schnaps (Birnenschnaps) (volitelně)
- 580 g Wasser
- 500 g heurige Erdäpfel, mit Schale, gut gewaschen, in Spalten
- 40 g Schlagobers
- etwas Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2718 kJ / 649 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geröstete Leber
30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1h 10min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Eier in Dijonnaise
35 Min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3h 15 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Kalbsragout mit Erdäpfeln und rotem Paprika
1h 50 min