Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- 100 g Kletzen
- 300 g Wasser
Fülle und Fertigstellung
- 15 g Butter
- 5 g Weizenmehl, glatt
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Zimt, gemahlen
- 1 Prise Nelkenpulver
- 1 Msp. Zitronenschale
- 4 Perlhuhnbrüste (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 - 8 Scheiben Rohschinken
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Zitronenmelisse, gehackt
- 15 g Schnaps (Birnenschnaps) (volitelně)
- 580 g Wasser
- 500 g heurige Erdäpfel, mit Schale, gut gewaschen, in Spalten
- 40 g Schlagobers
- etwas Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2718 kJ / 649 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1h 10 min
Zucchini sous-vide
30 min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10 min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16h 45min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1h 25 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min