Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- 100 g Kletzen
- 300 g Wasser
Fülle und Fertigstellung
- 15 g Butter
- 5 g Weizenmehl, glatt
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¾ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Zimt, gemahlen
- 1 Prise Nelkenpulver
- 1 Msp. Zitronenschale
- 4 Perlhuhnbrüste (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 - 8 Scheiben Rohschinken
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Zitronenmelisse, gehackt
- 15 g Schnaps (Birnenschnaps) (volitelně)
- 580 g Wasser
- 500 g heurige Erdäpfel, mit Schale, gut gewaschen, in Spalten
- 40 g Schlagobers
- etwas Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2718 kJ / 649 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30min
Tomaten-Nudel-Suppe (XXL)
35min
Tomatencremesuppe (XXL)
40min
Italienischer Brunch
1h 50min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Eiskaffee gerührt
40min
Ritschert (XXL)
1h
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55 Min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1 Std. 40 Min