Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenbrot, altbacken, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 120 g Schalotten, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
-
3 - 4
EL Schweineschmalz
nebo 3 - 4 EL Grammelschmalz - 500 g Faschiertes, gemischt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 TL Salz
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 20 g Butter
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 50 g Weißwein
- 150 g Rindsuppe (siehe Tipp)
- 20 g gemischte Kräuter, frisch (Estragon, Basilikum, Nudelminze, Kerbel, Liebstöckl), Blättchen abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 100 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2262 kJ / 540 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Schinkenfleckerl überbacken
1 godz. 10 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Sommer Bolognese Bowl
35 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Rindsgulasch klassisch
3sa 20 dk
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min