
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Roggenbrot altbacken, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 120 g Schalotten halbiert
- 3 Knoblauchzehen halbiert
-
3 - 4
EL Schweineschmalz
nebo 3 - 4 EL Grammelschmalz - 500 g Faschiertes, gemischt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 TL Salz
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 20 g Butter
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 50 g Weißwein
- 150 g Rindsuppe (siehe Tipp)
- 20 g gemischte Kräuter, frisch (Estragon, Basilikum, Nudelminze, Kerbel, Liebstöckl), Blättchen abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 100 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 540 kcal / 2262 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 16.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1hod. 40min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Reisfleisch
2hod. 20min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.