Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hühnerkeulen in Paprikasauce
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 150 g Tomaten, reif, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 TL Chilipulver, nach Geschmack und Schärfe (volitelně)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 10 g Petersilienblättchen, frisch
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- 20 g Rotweinessig
- 20 g Tomatenmark
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
800
g Hühneroberkeulen, ohne Haut, mit Knochen
nebo 800 g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, mit Knochen - 250 g Hühnerbrühe (siehe Tipp)
Reis (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Langkornreis, weiß
- 1 Zitrone, in Spalten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2759 kJ / 658 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
1 godz. 30 min
Schweinerippchen mit Barbecue-Sauce
35min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Wilder Wurzel-Topf
2h 45min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Kalbsrahmgulasch
1u.
Geröstete Leber
30 min
Reisfleisch
2h 20min