
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Frühlingszwiebeln in Stücken (6 cm)
- 1 frische Chili halbiert, Kerne und Stielansatz entfernt
- 250 g Cocktailparadeiser im Ganzen
- 70 g rote Spitzpaprika in Stücken (6 cm), Kerne und Stielansatz entfernt
- 2 TL Salz, unjodiert (à ca. 5 g, siehe Tipp)
- 400 g Wasser (siehe Tipp)
- 15 g Senfkörner, gelb
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 - 2 Msp. Cayennepfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 134 kcal / 566 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Geflügelleberkäse
14hod. 15min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2hod. 10min
Key Lime Pie Eiscreme
5hod. 15min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Himbeer-Heidelbeer-Shrub
1hod.
Smoky Aioli
15min
Zitronen-Hummus-Nocken
45min
Schokoladen-Kokos-Sauce zu süßem Sushi
10min
Eier in Dijonnaise
35min
Bambas mit Puddingcreme
2hod. 20min
Vitello tonnato sous-vide
4hod. 30min
Almbutter
40min