Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Rosinen
-
4
EL Rum
nebo 4 EL Orangensaft, frisch gepresst - 1 Bio-Orange
- 150 g Zucker, fein
- 200 g Milch
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 75 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
- 525 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Eidotter (Größe M)
- 150 g Manner Orangen Herzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 14.7 g
- Sodík
- 38 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min
Zuckerreinkerl
2hod. 50min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min
Kokos-Macarons mit Kokos-Ganache
2 godz. 30 min
Rhabarberkuchen
50min
Ribisel-Pavlova
2hod. 50min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min