Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g rote Paprika, in Stücken
- 3 TL Salz
- 1 TL Öl
- 300 g Reis
- 1200 g Wasser
- 450 g Zanderfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 180 g Cherrytomaten, halbiert
- 400 g Schmand
- 2 TL Speisestärke
- 5 Eier
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2576 kJ / 615 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Fischcurry
45 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15min
Fischfrikadellen mit Kartoffel-Möhren-Püree
1sa
Fischfrikadellen mit Reis, Brokkoli und Curry-Ingwer-Sauce
1sa
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1sa
Spargel-Lachs-Auflauf
1sa 30 dk
Lachs-Cannelloni
50 min
Kabeljau-Gratin
50 min
Lachspizza
1h 15min
Winter-Kabeljau
1sa 30 dk
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1sa 30 dk