Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g rote Paprika, in Stücken
- 3 TL Salz
- 1 TL Öl
- 300 g Reis
- 1200 g Wasser
- 450 g Zanderfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 180 g Cherrytomaten, halbiert
- 400 g Schmand
- 2 TL Speisestärke
- 5 Eier
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2576 kJ / 615 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1 Std.
Lachs-Cannelloni
50 Min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1 Std.
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 Min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 Min
Kabeljau-Gratin
50 Min
Fischcurry
45 Min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 Min
Spargel-Lachs-Auflauf
1h 30min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 Min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1hod. 15min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30min